Kory

Coliere strangere otel

Web ID: 1

Oferta

Disponibilitate: Disponibil

Stare produs: Nou

Marca: ATC

Coliere de strangere din otel livrate la rola

   

   Coliere de strangere din otel inoxidabil, in rola de 30 de metri. Se vor utiliza impreuna cu contectorii rapizi SCRH.

Utilizare

Colier pentru fixarea rapida si facila a tuburilor si furtunurilor de aer.

Colierul este in forma de rola, cu marcaj, pentru o taiere rapida si eficienta.

Detalii constructive

Rola de 30 m din otel inoxidabil cu o latime de 9 mm si o grosime de 0,6 mm, pe suport de plastic.

Accesorii

Dispozitiv de fixare rapida, tip SCRH

Denumire Colier din otel in rola plastic
Lungime rola 30 metri
Latime banda 9 mm
Grosime banda 0.6 mm
Material banda Otel inoxidabil
Material suport plastic
Greutate 1 Kg

Veti fi contactat telefonic de catre un operator kory.com.ro pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Produsele comandate se livreaza in toata tara in termen de 24-48 ore numai dupa confirmarea comenzii si a stocului de catre un operator kory.com.ro.

In Bucuresti si zonele limitrofe pretul de transport pentru un colet cu dimensiuni normale, este de 150 ron cu TVA si poate fi efectuat in maxim 24 ore.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului. Acesta va fi contactat telefonic pentru confirmarea stocului si a pretului produsului.

Pretul manipularii si descarcarii la livrare, este suportat de catre client. In cazul generatoarelor de mari dimensiuni descarcarea si asezarea in locul destinat utilizarii cade in sarcina clientului.

Va rugam ca la primirea coletului sa verificati continutul acestuia si pentru orice neconformitati sa ne contactati in 24 de ore la numarul de telefon: 0722-690.538, in vederea remedierii.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Write Your Review

Rating: