Despre noi

« »

Scurta prezentare

Kory Profesional reprezinta in primul rand o echipa de profesionisti cu vasta experienta in domeniu, gata sa gaseasca pentru dumneavoastra solutii la diversitatea problemelor de ordin tehnic ce pot aparea inevitabil in activitatea pe care o desfasurati.

Pe langa consultanta tehnica personalizata, pe care echipa noastra este gata in permanenta sa o ofere, personalul nostru specializat din departamentele de marketing, vanzari si service va pot furniza oricand solutii de cea mai buna calitate, la preturi competitive.

Kory Profesional detine trei depozite de peste 2000 mp, aprovizionate in mod constant, astfel incat in permanenta putem livra din stocuri proprii necesarul dumneavoastra de materiale, accesorii scule si unelte pe care le comercializam.

In afara stocului masiv constant, societatea noastra dispune de un parc auto considerabil, gata sa efectueze livrari rapide oriunde in Bucuresti, iar logistica privind expedierile in tara este pusa la punct pana in cele mai mici amanunte, reusind in acest mod sa reducem costurile impuse de transportul marfii de la depozitele noastre si pana la dumneavoastra, fara a diminua calitatea acestuia.

Politica noastra interna este indreptata catre client, obiectivul nostru major fiind acela de a satisface in permanenta nevoile clientilor. In acest sens preocuparile noastre ne-au condus catre proiectarea si implementarea acestui site de prezentare. Fiecare produs prezentat dispune de propria fisa tehnica completa, astfel incat utilizatorul sa aleaga in cunostinta de cauza. Exista instrumente cum ar fi "Compara" sau "As dori" menite sa faca alegerea clientului nostru mult mai usoara. Instrumentul "Ofertare" aflat la indemana oricarui utilizator, ajuta in comunicarea specializata si rapida a solutiilor optime aplicabile. Posibilitatea utilizatorului de a posta mesaje in dreptul fiecarui produs confera perfectionarea continua a informatiilor puse la dispozitia dumneavoastra. Exista si alte instrumente cum ar fi "Like", "UnLike" sau "Satisfactie" care ordoneaza natural produsele in functie de preferintele dumneavoastra.

 

Si nu ne oprim doar aici!
Impreuna construim viitorul!

echipa Kory Profesional